lánykérés
Szolgáltatás

Tegyük felejthetetlenné a lánykérést!

Minden pár más elvek szerint él, de az mindenkiről elmondható, hogy szereti a felejthetetlen pillanatokat. A lánykérés az első lépés a házasság felé vezető úton. Ha már ezt rosszul csináljuk, akkor nagy eséllyel lesz NEM a válasz. A hölgyek lánykoruk óta álmodoznak a nagy napról és többször elképzelték, mikor és miként fogja megkérni a kezüket az álmaik lovagja.

Innentől kezdve nehéz dolog túlszárnyalni az elvárásokat, azonban nem lehetetlen. Az internet tele van olyan megható videókkal, ahol egy egész mozitermet kibérelnek a meghitt pillanathoz, de nyilván nem mindenkinek van hozzá elég pénze, viszont nyugodtan gondolkodhatunk kicsiben.

Lehet, hogy egy romantikus vacsorát tervezünk és megkérjük a pincért, hogy az utolsó tányér helyett a gyűrűt hozza ki. Valójában csak a képzelet szab határt az ötletes lánykérésnek, de nyugodtan gondolkodjunk rajta. Sok férfi megkérdezi a közeli barátokat, esetleg rokonokat, de arra mindig figyeljünk, hogy csak olyan embernek mondjuk el, akiben tényleg megbízunk.