ahava kézkrém
Webáruház

AHAVA kézkrém extra hidratálással

A kezünk bőrét nemcsak azért kell ápoljuk, mert könnyen kipirosodhat és kiszáradhat, hanem azért is, mert igen hamar megmutatkoznak rajta a kor jelei. Az AHAVA kézkrém az értékes és ásványokban gazdag hatóanyagaival gyengéden hidratálja, táplálja a kezeink bőrét.

A kezünket mindenféle külső hatás éri egész nap. A gyakori kézmosás a jelenlegi kontextusban roppant fontos, azonban a víz sajnos kiszáríthatja a bőrt. Nyáron is lényeges, hogy ápoljuk a kezeinket, azonban ez télen még aktuálisabb. Az AHAVA kézkrém ideális társ lesz a mindennapokban azoknak is, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek. Ez a kézkrém ugyanis nincs tele mesterséges anyagokkal, nem irritálja a bőrt.

A márka ásványi anyagokkal telített termékei mellett, a finom és leheletkönnyű kaktusz-rózsaborsos krém is újra csodaszéppé varázsolja a kezeink bőrét. Akinek pedig ezen a területen extra hidratálásra van szüksége, annak a Dermud intenzíven tápláló AHAVA kézkrém lesz az ideális választás. Ez a bőrbe épülő holt-tengeri iszappal fejti ki a fantasztikus hatását.