tapéták
Nincs kategorizálva

Tapéták beszerzése egyszerűen.

tapéták
tapéták

Találós kérdésnek is beillik: egy szoba, egy helyiség esetében vajon mivel tudjuk viszonylag olcsón a lehető legnagyobb átalakulást elérni? Amennyiben Ön most a tapétázásra gondol, úgy jó nyomon jár, ugyanis a fal színezetének, mintázatának, textúrájának megváltoztatása lesz képes kiváltani a legnagyobb hatást az emberből, ha egy szobáról van szó. Ilyenkor úgy tudja magát érzi magát az ott lakó, mintha új otthonba költözött volna.

A tapéták beszerzése az ARTIS esetében könnyen megoldható feladat!

Annak ellenére, hogy reneszánszukat élik a dekor tapéták, egyáltalán nem egyszerű lecsapni a megfelelő darabra! (Sőt, inkább darabokra, mivel egyetlen helyiség újraszabása helyett a legtöbben inkább eleve több helyiség beburkolásában gondolkodnak.) A tapéták beszerzése kapcsán most itt van az ARTIS Design Lakberendezési Üzlet, ahol a dekor tapéták széles kínálatán felül (melyek között modern vagy éppen romantikus hatású tapéta is megtalálható) gyermekeknek, fiataloknak szánt tapéták is helyet kaptak, ahogy fix méretű posztereket és paneleket is lehet vásárolni az ARTIS-nál, ha valaki ez utóbbiakban hisz inkább. (Gondoljunk csak bele, hogy míg egy csupasz téglafalon nem mutat sehogyan sem a tapéta, addig pár jól megválasztott helyen lévő kép csodát tehet!)

Milyen tapéta típusok érhetőek el az ARTIS-nál?

Természetesen megtalálhatóak a hagyományosan népszerűnek számító papír alapú tapéták, melyek ideálisak tudnak lenni gyermekszobában, de kapható vinyl-alapú tapéta is, mely jobban ellenáll mindenféle fizikai jellegű megpróbáltatásnak. Manapság a legtöbben úgynevezett vlies tapétát szoktak választani, mely könnyen feltehető festett falfelületre is. De ha Ön inkább a különleges kivitelű tapéták beszerzése iránt érdeklődik, akkor az ARTIS ennek az igényének is biztosan eleget tud tenni.

Mikor mehetünk biztosra a kiválasztott tapétával?

Ezt a kérdés nagyon sokszor megfogalmazódik a leendő vevőkben, ám csak ritkán sikerül jól megválaszolni. Ugyanis ha stimmel az ár és a megjelenés (melyek közül sajnos van, hogy az ár mindent felülír), még akkor is ott vannak a meglévő berendezési tárgyak, melyekhez szintén nem árt igazodni annak érdekében, hogy az összhang megfelelő tudjon lenni. Az ARTIS Design exkluzív bemutatótermében biztosan meg tudja találni az érdeklődő azt a tapétát, mely minden szempontból okkal foglalhatja el a helyét a vevő lakásának falán.