Szolgáltatás

F&T Fordítóiroda – Budapest kiemelkedő szolgáltatása

F&T Fordítóiroda – Budapest

A fordítás felelősségteljes feladat, hiszen egy árnyalatnyi különbség is nagy félreértésekhez vezethet. Ez pedig különösen akkor jelenthet problémát, ha hivatalos vagy szakszövegekről van szó. Éppen ezért, a F&T Fordítóiroda – Budapest nagy precizitással és odafigyeléssel kezel minden dokumentumot.

Ha szeretne erről meggyőződni, akkor kérjen tőlük ingyenes, ugyanakkor kötelezettségektől mentes próbafordítást! Csak másoljon be néhány bekezdést a fordítandó szövegből, adja meg a célnyelvet és néhány napon ízelítőt kaphat belőle, hogy miként is dolgozik a F&T Fordítóiroda – Budapest csapata.

Ha pedig elégedett a végeredménnyel, akkor regisztrálhat is a weboldalukra, aminek köszönhetően sokkal könnyebben tarthatja velük a kapcsolatot és lényegesen lerövidítheti a közös munka folyamatát. Amennyiben hozzáfér a tároló helyükhöz, akkor már csak fel kell töltenie a szóban forgó szöveget és néhány olyan adat kitöltésével, mint a célnyelv, a karakterszám és a dokumentum jellege, már el is indíthatja a fordítás menetét.