Webáruház

A Citroen Sipos weboldalon található információk

Citroen Sipos

Ha Citroen gépjárművet szeretne vásárolni, akkor érdemes felkeresnie a Sipos Kft.-t. Erre nemcsak személyesen van lehetősége, hanem interneten keresztül is. A www.citroenSipos.hu oldalon az összes fontos információt megtalálhatja, amire szüksége lehet ahhoz, hogy kiválassza a megfelelő modellt.

Ha csak néhány alkatrészt vagy más kiegészítő terméket szeretne beszerezni, például gumiszőnyeget, ablakmosó folyadékot vagy küszöbvédőt, akkor arra is lehetősége van. A www.citroenSipos.hu oldalon igen széles termékkínálatot találhat és az egyes kategóriákon belül is rendkívül sok féle típusú termék van.

Nemcsak gépkocsik és alkatrészek forgalmazásával foglalkoznak, hanem igény esetén szervizszolgáltatást is nyújtanak. Ha tehát, például műszaki vizsgára szeretné küldeni az autóját, akkor azt is megteheti a www.citroenSipos.hu oldalon keresztül. Csupán a megfelelő menüpontra kell kattintania és meg kell adnia néhány alapvető adatot a gépjárművével kapcsolatban, például a rendszámot, az évjáratot és a motor típusát.