Szolgáltatás

Szélvédők javítása és cseréje profik által

Remek minőségű szélvédők

Az autók összes alkatrészének van valamilyen funkciója, azt azonban, hogy melyik mennyire fontos, az határozza meg, melyik befolyásolja leginkább a közlekedés biztonságát. Ilyen tekintetben a legjelentősebb dolgok közé tartoznak a szélvédők is, hiszen egyik alapvető feltétele a biztonságos vezetésnek a sérülésmentes, jól áttetsző elülső autóüveg. Az Autóüveg ABC nemcsak a szélvédőkkel foglalkozik, hanem az autókon található összes üvegfelület karbantartásával és javításával is.

Legyen szó kavicsfelverődés okozta sérülésről, karcolásról, repedésről vagy törésről, ez a szakszerviz nem ismer lehetetlent, mivel sokat tapasztalt szerelőgárdája mindenféle eshetőségre fel van készülve, akármilyen autóüveggel kapcsolatos problémát zökkenőmentesen tud orvosolni. Amennyiben ügyeskedéssel már végképp javíthatatlan a helyzet, mondjuk egy komolyabb repedésnél vagy törésnél, akkor az egyedüli megoldás a szélvédők cseréje lehet, amelyek igen jutányos áron érhetőek el a szerviz beszállítói hálózatán keresztül.

A budapesti műhelyben dolgozó szakemberek nagymesterei a zavaró karcolások eltüntetésében. A szélvédő karc javítás náluk könnyedén kivitelezhető, amelynek árai általában az adott autótípustól illetőleg a karcolások számától és mélységétől függenek. A szélvédő karc javítás házilag is megoldható volna, ám ahhoz olyan speciális felszereléssel kellene rendelkeznie az ügyfélnek, amelynek a befektetése talán sosem térülne meg a számára. Ezzel szemben a szervizben minden kéznél van, ami alapjául szolgál a professzionális munkavégzésnek.

Ha a karcolás olyan mély, hogy a köröm is megakad benne, akkor már nem biztos, hogy a polírozás a legtökéletesebb módszer, lehet, hogy ilyen esetekben már csak az üvegcsere segíthet, viszont az esetek túlnyomó többségében nem ilyen durva karcolásokról van szó, ezért a csiszolás kiváló eredményességgel végezhető el. Érdemes a szélvédő karc javítás házilag való elvégzése helyett, szakértőket felkeressni, akik mindig meg tudják mondani, hogy mi a legideálisabb megoldás az adott szituációban.