Szolgáltatás

A LED panel 60×60 cm méretben nagyon népszerű

Filament LED izzó

Mindenkinek ismertek az új, modern, költséghatékony és rendkívül hosszú élettartammal kecsegetető LED technológiák. A minőségi fényforrások piacán, a LED félvezető chipeket felváltotta a filament LED izzó, ami sokkal természetesebb fényhatást nyújt. Gyártási technológiája alapjaiban eltér a sima LED rendszertől, hiszen ebben az esetben a LED chipeket fektetve szerelik a fémfelületre. A filament LED izzó esetében viszont egymástól elkülönített üveg vagy zafír oszlopokra helyezik, majd foszforral vonják be, így a belső szerkezete úgy néz ki, mintha hagyományos izzószálak lennének, a valóságban viszont üveg vagy szintetikus zafír szálakról van szó, amelyek nagyon véknyak, kb. 1,5 mm átmérőjűek.

Ezzel a módszerrel jelentős fényerőt és széles szórási szöget lehet biztosítani, ami minden irányban egységesen szórja a fényt. A filament LED izzó hasonlít a hagyományos üvegburás égőkhöz, amit nemesgázzal töltenek meg. Ennek következtében 35 C fokig melegszik. A rendkívül energiatakarékos rendszer egyre népszerűbb.

Ennek megjelenésével a LED panel is napvilágot látott. A hagyományos mennyezeti fényvetőket ez kezdi leváltani. A LED panel 60×60 cm négyzet alakú vagy téglalap, esetleg kör kivitelben is elérhető. Irodák, közösségi helyiségek megvilágítására ez a méret kiválóan alkalmas, hiszen éppen elegendő fényt biztosít a nagyobb terek megvilágítására. A LED panel vékony kialakítása sokkal könnyebb telepítést tesz lehetővé és miután nem igényel semmilyen karbantartást, hosszútávon a mennyezetbe szerelhető. A LED panel 60×60 cm kívül, kisebb méretben is kapható.

Minden esetben a megvilágítani kívánt tér fényszükségletéhez mérten érdemes kiválasztani. A négyzet tökéletesen beleillik az álmennyezetek kazettás kialakításába, továbbá kiváló dekorációs hatást is el lehet érni vele. Az INESA választékában megtalálható a LED panel 60×60 és a további jól ismert formákban is. A minőség náluk elsődleges fontosságú, amely a megfelelő dizájnnal párosul. Természetesen semmiben nem kell egyedül dönteni, mert a szakemberek szívesen állnak bárki rendelkezésére.