Webáruház

A Neuzer Balaton stílusa magával ragad

Neuzer cruiser

Hogyha minden adott egy kis kiruccanáshoz, akkor érdemes ehhez méltó bringát választani. A Neuzer Balaton pont ilyen lesz, mivel minden pillanatot élvezni fogunk a nyeregben ülve.

Ez kifejezetten az a kerékpár, amit a klasszikus formatervezése és a kényelme miatt lehet szeretni. Ha éppen csak szeretnénk bevásárolni a közeli kisboltban, akkor is a segítségünkre lesz a Neuzer Balaton.

Meg lehet pakolni alaposan a csomagtartóját és a kosárral ellátott verzió is megtalálható a webáruházban. Az alacsonyabbaknak ajánlott inkább a 26-os kereket választani, mivel a 28-as méret már lehet kényelmetlen lenne bringázás közben.

Nem extrém felhasználásra lett tervezve, de amire kitalálták arra tökéletesen megfelel. Ilyen egy ízig-vérig városi kerékpár, ami trendin néz ki, ám az edzett acélvázának köszönhetően mégis strapabíró. A festés minőségére szintén nem lehet panasz, hiszen mindamellett, hogy remekül néz ki, nem is kopik könnyen. A Neuzer Balaton ár-érték aránya kedvezőnek számít a mai modellek között.