Szolgáltatás

Hotel Budapest igényes, barátságos szálláshely

Hotel Budapest

A felmerülő igényeket kielégítő szálláshely felkutatása nem egyszerű feladat. A Hotel Budapest minden vendégnek a legjobbat nyújtja, ami elsősorban az elkötelezett és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaknak köszönhető. Már a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy széleskörűen felmérjük az igényeket és a szolgáltatásainkkal maximális elégedettséget érjünk el.

A Hotel Budapest családias hangulatú, kertkapcsolattal és gyönyörű panorámával rendelkező szobái mindenki tetszését elnyerik, akik minőségi kikapcsolódásra vágynak a fővárosban. A szálloda épülete frekventált helyen, közvetlenül az autópálya mellett található, ami lehetővé teszi a könnyű megközelíthetőséget.

Ha üzleti útra indul és a megfelelő szálláshelyet keresi, akkor a Hotel Budapest kitűnő választás. A szobák jól felszereltek és mindegyikből könnyen elérhető a stabil internetkapcsolat. Ennek köszönhetően a hivatalos ügyeivel akkor is foglalkozhat, amikor a szálloda területén tartózkodik.

Ugyanakkor, ha a tárgyalások, szakmai konferenciák után pihenésre vágyik, akkor testileg és lelkileg is felfrissülhet az újonnan épült wellness részlegen. A jacuzzi, a szauna, a sószoba és a gőzkabin használata minden vendégünk részére korlátlan és ingyenes. Akkor is szeretettel várjuk, ha nem egyedül, hanem a családdal szeretne eltölteni néhány kellemes napot a fővárosban.

A Hotel Budapest a szabadidős tevékenységekre is lehetőséget nyújt és azok is kitűnően érezhetik magukat, akik nem üzleti céllal érkeznek. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei kipróbálhatják a közeli teniszpálya szolgáltatásait. Az étteremben finom fogásokat, ízletes borokat kínálunk fel, a minibárban pedig azokat a vendégeinket várjuk, akik egy kis lazításra vágynak.

A szállodában a gyerekek sem unatkoznak, a szórakozásukról egy jól felszerelt játszótér gondoskodik. Igény esetén megoldjuk a gyermekfelügyeletet, de egyéni kéréseket is tudunk teljesíteni. Ha a Hotel Budapestre esik a választása, akkor segítőkész, barátságos személyzet fog gondoskodni a kényelméről.