Szolgáltatás

Tintasugaras nyomtató, az otthoni kedvenc

Tintasugaras nyomtató

Az első számítógépek megjelenését követően, hamar piacra kerültek az egyéb, irodatechnikában fontos kiegészítő egységek is. Ez aztán mára egy teljesen új szintre lépet. Ma már a legtöbb háztartásban található egy laptop vagy asztali készülék, amit mellett helyet kap a tintasugaras nyomtató vagy éppen a lézeres kivitel. Bár az utóbbit inkább a nagyobb felhasználásra javasolják, tehát olyan személyeknek, akik naponta akár több 100 oldalt is kinyomtatnak vele.

A tintasugaras nyomtató ezzel ellentétben inkább az otthoni használatban előnyös. A bele járó patronok nem tárolnak olyan jelentős mennyiséget, mint a tonerek, de az mégis elég lehet akár 1000 vagy ennél több lap elkészítésére.

Érdemes szem előtt tartani, hogy a tintasugaras nyomtató tárolóegységébe hosszabb használat mellőzése esetén beleszáradhat a folyadék. Ennek elkerülésére, érdemes legalább néhány naponta pár mondatot papírra vetni. Az újabb technológia kifejlődésével, azt gondolnánk, hogy a tintasugaras nyomtató ideje már lejárt, de ez véletlenül sincs így. Az eladási listák több mint 40%-át adja jelenleg is és jó néhány neves márka tűzte ki célul a további fejlesztéseket.

Természetesen, ha vásárolni akarunk, akkor érdemes alaposan körülnézni a piacon. A tintasugaras nyomtató már elérhető online is, tehát nincs rá szükségünk, hogy szaküzleteket járjunk fel, mert pár kattintással a pannon-toner.hu oldalon is rábukkanunk a kiváló termékre. Nem árt otthon egy tintasugaras nyomtató, hiszen a hosszabb cikkeket, recepteket jobb papírról olvasni hagyományos formában, mint monitorról.