Forrás: himgeurope.com
Szolgáltatás

Mennyibe kerül egy hajbeültetés?

A hajbeültetés a többi plasztikai beavatkozáshoz hasonlóan viszonylag egy igen költséges eljárás. Az árat több tényező is befolyásolja, leginkább a hajbeültetés során használt minőségi, de egyszer használatos eszközöknek köszönhető, hogy a beavatkozás nem olcsó. A hajbeültetés bonyolultsága is emelheti a végső összeget, ilyen többek közt a hosszú haj közé történő ültetés és az ősz hajszálak átültetése is. Mivel minden esetben egyéni árakról beszélhetünk, ezért csak a hajbeültetés előtti konzultáció alkalmával tudjuk megmondani a fizetendő összeget, amit leginkább az átültetendő hajszálak mennyisége és a választott hajbeültetési technika határoz meg.

Belefuthatunk olyan hajbeültetési klinikába is, ahol vonzóan alacsony áron kínálják ezeket a beavatkozásokat. Ne dőljünk be ezeknek az ajánlattételeknek! Sajnos a legtöbb esetben az ottani hajbeültetések ráfizetéssel járnak, hiszen nem hozzák azt az eredményt, amit elvárható, és a beavatkozás megismétlésére van szükség. A minőségi hajbeültetés minden esetben költséges.

Ugyanakkor az, aki a hajbeültetés mellett dönt, a legköltséghatékonyabb módszer választja a hajhullása megszüntetésére. A különböző gyógyszeres kezelések, kopaszodás elleni terápiák vagy a paróka hordása is először ugyan kedvező árúnak tűnhet, de hosszútávon amellett, hogy sokkal többet fizetünk ezekért a módszerekért, sajnos még a hatásuk is megkérdőjelezhető, és súlyos mellékhatásokkal is számolnunk kell, ha az olcsóbbnak tűnő megoldást választjuk. A hajbeültetés ma az egyetlen olyan hajvesztés elleni módszer, amely garantáltan biztos eredményt hoz, nem okoz mellékhatásokat és végleg leszámol a kopaszodással.

Ha minőségi hajbeültetést szeretne, válassza a HIMG hajbeültetési klinikát!

Forrás: himgeurope.com