Pohár nyomtatás
Webáruház

A.A. Miller, ahol a szitázás árak is elérhetőek

Mindenkinek van bögréje, amiből a kedvenc teáját vagy kávéját issza. Sokan azonban nem akarnak egy szimpla egyszínű példányt, hanem valami eredetire vágynak. Ekkor megfontolandó a bögrenyomtatás lehetősége. Ezt a szolgáltatást kínálja az érdeklődőknek, klienseknek az aamillernyomda.hu oldalon is megtalálható cég.

Ez nem csupán magánszemélyeknek, hanem vállalkozásoknak is szól. A bögrenyomtatás segítségével céges logóval vagy a dolgozók nevével könnyen, gyorsan és reális áron ellátható bármilyen ilyen eszköz. A szakemberek mindig arra törekszenek, hogy valóra váltsák a megrendelők elképzeléseit. A kuncsaftnak csak egy dolga van: el kell mondja a munkatársaknak, hogy mit is szeretne, mit akar kihozni a bögrenyomtatás opcióból. Akkor sincs baj, ha nincs konkrét ötlete, terve, hiszen ekkor segítenek a kollégák. A bögrenyomtatás során azonban nem csupán a kliens igényeinek a kielégítése és a profitszerzés bizonyul fontosnak, hanem már több éve a környezetvédelem is.

A bögrére való nyomtatás azért egy jó választás, mert ezzel az egyszer használatos környezetkárosító műanyag poharak használata kétségtelenül visszaszorulhat. Itt ez a szolgáltatás három különböző nyomtatási technológiát foglalhat magába. A szakember választja ki a legideálisabbat, a kliens igényeire alapozva a döntést. Rengetegen azért választják az A.A. Miller céget, mert itt a szitázás árak szerte az országban a legkedvezőbbnek mondhatóak.

Érvényes ez a szórólaptartó emblémázás, asztali irattartó feliratozás esetén is. A display vagy asztali irattartó emblémázásához kizárólag a szitanyomás technológiáját alkalmazzák a profik. Ez érthető is, hiszen a szita festék jó fedéséből adódóan, az átlátszó alapanyagra minőségi fedettséget és tartós nyomatot lehet készíteni. A megrendelők pedig annak is örülhetnek, hogy a szitázás árak reálisak. Habár a szitázás árak mellett a tamponnyomás árai sem magasak, azt azért tudni kell, hogy mégiscsak az utóbbi eljárás az, amelyik biztosan beválik. Ezzel egy vastagabb festékréteg felvitelét lehet elérni, ami pedig tartósabb eredményt garantál. Mivel a szitázás árak alacsonyak, megéri ezt választani.