homokozó játék
Vásárlás

Megunhatatlan homokozó játék típusok

A legtöbb 5 év alatti gyermek egyik kedvenc nyári időtöltése a homokozás. Ez abban az esetben főleg igaz, ha a homokozó játék nem unalmas, hanem különleges és kreativitásra ösztönöz. Homokból várat építeni nagyon jó dolog. A műanyag formák segítségével pedig mindenféle figurát alkothatnak a gyermekek.

Otthon, az udvaron is nagyszerű kikapcsolódás, a tengerparton pedig egyenesen csodás, hiszen ott van alapanyag bőven. A hagyományos eszközökre azonban hamar ráunnak a lurkók, ráadásul a legtöbb boltban kapható olcsó változatok gyorsan tönkremennek. Kapható remek minőségű és egyedi formatervezésű homokozó játék is, amit egyszerűen nem lehet megunni, ráadásul tartós, jó anyagból készül.

Az innovatív termékek megtalálhatóak a tikkajatek.hu webáruházban széles választékban. A homokozó játék kategóriában megtalálhatóak a különböző formák, gereblyék, homokvár szettek, kannák, lapátok, tehát minden, amivel a gyermekek imádnak játszani. Az ergonomikus, könnyű, újrahasznosítható műanyagból készült játékokkal élmény lesz a homokozás.