hajkréta
Webáruház

Idén nyáron is hódít a hajkréta

Ki ne szeretne néha megváltoztatni valamit a megjelenésében? Sőt, sokszor olyan hangulatunk van, hogy a legszívesebben valamilyen élénk színre festenénk a hajunkat, hogy meglepjük a járókelőket. De vajon megéri-e festékkel károsítani a tincseinket? Kiderült, hogy a hajkréta is képes a fürtjeinket beszínezni anélkül, hogy kárt okozna a hajunknak.

Ne gondolja, hogy a színes szálak furcsának és természetellenesnek tűnnek majd. Néhány hajszál érdekes színre történő festése huncutságot és pikantériát kölcsönöz a megjelenésnek. A hajkréta kiváló módszer arra, hogy kipróbáljon valami újat. Ez a kozmetikai termék a speciális üzletekben és az interneten egyaránt megvásárolható.

Az alkalmazása által a lányok érdekesebbé tehetik a külsejüket anélkül, hogy veszítenének a nőiességükből. A termék használatakor célszerű az összes szomszédos felületet letakarni valamivel. Ez különösen igaz a ruhák esetében, ezért nem árt egy fürdőköpenyt felvenni. Nem szabad viszont túl gyakran használni, mert a hajkréta hajlamos kiszívni a nedvességet a hajból.