stílusos öltözködés
Vásárlás

Stílustippek férfiaknak: mire kell figyelni elegáns ruha választásnál?

A kifogástalan megjelenésre törekednek a férfiak is, de ők nehezen jönnek rá, hogy mit viseljenek ehhez, ezért a legtöbben a párjukra bízzák a döntést. De mit tegyenek azok az urak, akik egyedül élnek és nincs kitől tanácsot kérjenek? A stílusos öltözködésben egyébként sokat segítenek az olyan weboldalak, mint az elitedivat.hu. Öltönyök, zakók, kabátok, különféle kiegészítők tekintetében is kiváló útmutatásokat találhatunk ezen a portálon. A kék mellett, például a szürke öltöny az, ami nem hiányozhat egyetlen férfi gardróbjából sem.

Ez egyáltalán nem unalmas szín, sőt, ezerféleképpen variálható nadrágokkal, ingekkel, nyakkendőkkel, díszzsebkendőkkel. A weboldalon megtekinthetünk néhány szettet, amivel biztosan nem vallunk szégyent semmilyen alkalmon. Nagyon jól passzol a szürke öltönyhöz a fehér, a világoskék, a sárga, a rózsaszín ing, de a mintás darabokra sem tanácsos nemet mondani. Első helyen állnak a pöttyös és a pikkelymintás ingek, de a csíkosak is nagyon jók, minél keskenyebb verzióban.

Valódi jolly joker összeállítás egy klasszikus szürke öltöny fehér inggel és egy aprópöttyös nyakkendővel. Ehhez bátran választhatnak az urak díszzsebkendőt is. Akármilyen fontos eseményre ideális egy ilyen öltözet. Biztosan megakad a hölgyek szeme az elegáns férfin. A nyakkendők esetében két fazon közül lehet választani, az egyik a normál, a másik pedig a slim típus. De vigyázni kell, mert a színnek és a mintának nem pusztán az öltönyhöz kell igazodnia, hanem az inghez is!

Azok, akik kedvelik a csokornyakkendőket, olyan eseményre, ahol ezt felvehetik, nyugodtan viselhetnek ilyet. Remekül mutat a szürke öltönnyel a fehér ing, a klasszikus cipő és az egyedi csokornyakkendő. A hétköznapi öltözetbe is bele lehet csempészni egy kis izgalmat, a szürke öltöny viselhető hófehér pólóval és fehér sneakerrel is. Egy esti randevúhoz vagy délutáni találkozóhoz ideális viselet lehet. Célszerű hozzá egy klassz órát és napszemüveget választani, mert ezekkel a modern kiegészítőkkel még egyedibbé varázsolható a megjelenés.