farmernadrág
Vásárlás

Megújult fazonú farmernadrág típusok

A farmer anyagú ruhák “örökzöldnek” számítanak, hiszen évről-évre újra megjelennek a legfrissebb kollekciókban. A farmernadrág az a bizonyos öltözék, amelyiknek mindig helye van egy nő ruhatárában.

Persze érdemes néhány újdonsággal is feldobni a gardróbot, hiszen a farmer is évről-évre változik a szabásában, színeiben. A rendkívül praktikus nadrág nem véletlenül közkedvenc. Kényelmes, nem igényes anyagú és szinte mindennel viselhető. Különböző vastagságban és szabásban lehet beszerezni ízlés szerint. A miniboxshop.hu webáruházban kapható farmernadrág modellek nemcsak csinosak és nőiesek, de rendkívül praktikusak és kényelmesek is. Ha már a komfortól beszélünk, akkor azonnal szóba jön a gumis derekú változat.

Ennél nincs sem cipzár, sem pedig gomb a nadrág derekán. Anyaga rugalmas és vékony. A gombos, magas derékrésszel rendelkező farmernadrág roppant jól mutat, ráadásul védi a derekat a megfázástól. Ideális őszre és télre egyaránt. Az öves változat pedig roppant cuki és szexi, ami oszlopos tagja lehet minden nő ruhatárának.