kültéri állólámpa
Webáruház

Kültéri állólámpa, a kerti rendezvények hangulatfelelőse

Az estébe nyúló kerti partik, baráti, családi összejövetelek csodás élményt nyújtanak mindenkinek, de csak abban az esetben, ha a kellő fényforrás is biztosítva van. Persze nem feltétlenül kellenek reflektorok és erős égők, hiszen a beszélgetéshez, társasozáshoz elegendő lehet a hangulatvilágítás is, ami például néhány kültéri állólámpa segítségével megoldható.

Ezekkel nemcsak az esemény helyszíne világítható meg, hanem az egész udvaron lesz egy sejtelmes félhomály, aminek köszönhetően jól lehet majd tájékozódni, ha kell, egész éjszaka. Erre bizony szükség lehet egy borozgatós este vége felé közeledve, de ha gyerkőcök is vannak a társaságban, akkor miattuk is fontos, hogy látni lehessen a különböző akadályokat és veszélyt jelentő tárgyakat.

Tehát, ha nem is akarjuk fénybe borítani az egész kertet, amire egyébként szintén rengeteg megoldás lenne, akkor minimum 1-2 kültéri állólámpa feltétlenül kapjon helyet a zöldterület egy-egy sarkában. Ez mindenképpen praktikus és még esztétikus alternatívát is jelent.