Könyvelés modern módszerekkel
Szolgáltatás

Könyvelés havi fix díjjal

Manapság egy jó könyvelőiroda aranyat ér. Akinek már meggyűlt a baja a könyvelés miatt a hatóságokkal, az tudja, hogy milyen fontos egy minőségi szolgáltatást találni ebben a kategóriában. A cég pénzügyeire nézve nagy hatással van a könyvelés minősége.

Egyetlen hiba is hatalmas problémát okozhat és sokszor még az is rengeteg időbe telik, hogy a végén kiderüljön, mikor és hol kavarodtak össze a szálak. Sok cégvezető úgy próbál spórolni, hogy valamelyik alkalmazottat bízza meg az előkönyvelés elkészítésével. Az így összegyűlt dokumentumok ezután átkerülnek a hivatásos könyvelőhöz, aki ezek alapján fogja zárni az adott hónapot.

Hiba esetén nem lesz lehetetlen rájönni, hogy ki hibázott, viszont ez sok időt és energiát fog felemészteni. Célszerű elejétől fogva egy felsőfokú szakképesítéssel rendelkező személyt alkalmazni, aki még néhány év tapasztalattal is rendelkezik.

Sokat számítanak a referenciák és az egyéb szolgáltatások, ám az ügyfélnek is pontosan tájékoztatnia kell a könyvelőt az elvárásairól. Ezáltal szinte biztosan a könyvelés hibáktól mentes lesz.