Greffe de cheveux en Hongrie
Szolgáltatás

Greffe de cheveux en Hongrie – tényleg létezik?

Egyik ismert humorista mondta, hogy 50 éves koruk körül, a férfiak jelentős része kezd olyannál válni, mint Mickey egér, vagyis úgy kezd kopaszodni hogy a homloka két oldalán meglehetősen gyérré válik a haj. Természetesen ez ma már szép hazánkban is orvosolható, ugyanis a franciák eldöntötték, hogy Greffe de cheveux en Hongrie jelszó alatt nálunk is létesítenek olyan klinikát, ahol elvégezhető a hajbeültetés.

Sajnos egyelőre még viszonylag kevesen élnek ezzel a lehetőséggel, mert az emberek fejében az él, hogy az ilyen jellegű beavatkozások nagyon drágák. Ez viszont egyáltalán nincs így. Tulajdonképpen a Greffe de cheveux en Hongrie sokkal kevesebbe kerül, mint Franciaországban, annak ellenére, hogy ugyanazzal a módszerrel végzik, ugyanolyan képzett orvosok.

Tehát szinte minden vonatkozásban megegyezik a hazai meg a külföldi műtét menete és a kapott eredmény minősége, egyetlen valamit kivéve, ez pedig az ár. Ez annak köszönhető, hogy a hazai orvosok fizetése sokkal alacsonyabb. Tehát a Greffe de cheveux en Hongrie nem elérhetetlen szolgáltatás.