Indonézia utazás
Szolgáltatás

Indonézia utazás családdal vagy barátokkal

Indonézia számtalan gyönyörű szigettel és tengerparttal, gazdag biológiai sokféleséggel és kulturális örökséggel büszkélkedhet, illetve a világ egyik legnépszerűbb szörf- és jógahelye is egyben. Akár hiszi, akár nem, Indonézia utazás közben megmutatja legszebb örökségeit, így nem fogja megbánni, ha a családjával itt nyaral idén.

A Föld szinte bármely pontjáról több járat is indul ide rendszeresen, ennek köszönhetően pedig könnyen elérhető célpont minden utazónak. Ez a világ legnagyobb szigetországa, így elhiheti, hogy Indonézia utazáskor igazi élményekben részesíti. Délkelet-Ázsiában található, és több mint 17.000 szigettel rendelkezik, amik közül a legnagyobb és legismertebb Bali, Jáva és Sulawesi.

Borneó az egyik kedvenc célpontja az idelátogatóknak. Ez a világon az egyik legrégebbi esőerdővel büszkélkedhet. Hihetetlen biodiverzitása a turisztikai látványosságok királya, és számos olyan szokatlan élőlénnyel rendelkezik, amik sehol máshol nem találhatók meg. A madarászat szerelmesei is el lesznek bűvölve. Indonézia utazás alkalmával megmutatja legszebb madarait, amiket bárki megcsodálhat.