fogszabályozás
Szolgáltatás

A fogszabályozás nincs korhoz kötve

Egy esztétikus mosollyal mindenkit levehet a lábáról. Sajnos a fogak nem mindig nőnek egyenesen, így a fogszabályozás jelentősége megkérdőjelezhetetlen. A átlátszó, műanyagból készült síneket nagyon sokan választják. Szinte észrevehetetlen, ezért diszkrét a viselése és kényelmes.

Nem okoz sportolás közben sérülést és alvás közben sem jelent problémát. Egyszerűen kivehető, ami számos helyzetben előnyös. A rendellenesen fejlődött rágócsontokat nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi okokból is érdemes kezelésnek alávetni. A fogszabályozás nincs korhoz kötve, vagyis soha nem késő elkezdeni. Csak abban az esetben helyezik fel a szakemberek, ha a fogak tiszták és egészségesek. Ez azt jelenti, hogyha szükséges, akkor először a fogkő eltávolítására kerül sor.

A szájüregi vizsgálat és a különféle röntgenfelvételek alapján, a szakorvos felállítja a kezelési tervet. A fogszabályozás hosszú hónapokig, akár évekig is tarthat. Körülbelül 4 hetente fel kell keresni a kezelőorvost, hogy sor kerüljön az úgynevezett aktiválásra.