kézműves szappan
Webáruház

Illatos és hatékony kézműves szappan

kézműves szappan
Kézműves szappan

Gyakran lehet hallani azt a lehangoló véleményt, miszerint a szappan kiszárítja a bőrt, ami talán igaz a kemikáliákkal teli termékekre. Ám a kézműves szappan naturális alapanyagokból tevődik össze, így egyáltalán nem árt a bőrnek. Nemcsak a piszkot és a port, a szennyeződéseket mossa le, hanem az elhalt hámsejteket is.

Azoknak, akik allergiásak különféle anyagokra, tanácsos a kézműves szappan használata mellett dönteniük, mert ezek teljesen vegyszermentesek. Ha igazán magas minőségű natúrszappan megvételét tervezi, akkor lépjen be a dorkaszappan.hu webáruház honlapjára, ahol számtalan termék megtalálható a készleten! Ezek a termékek csak természetes anyagokból állnak, alapvető összetevői a zsír vagy olaj, a víz és lúg, illetve növényi színezékeket, valamint illóolajokat adnak hozzájuk a készítés során. Alkalmazásuk esetén semmilyen kellemetlen mellékhatásra nem kell számítani.

A kézműves szappan nem károsítja semmilyen módon a bőrt, így nyugodtan használhatják a gyermekek is. Keresse a Dorka kézműves szappant!