klíma karbantartás
Szolgáltatás

Ki végezhet klíma karbantartást?

klíma karbantartás
Klíma karbantartás

Minden gyártó biztosítja a légkondicionálók tulajdonos általi javításának lehetőségét. A használati utasításokban részletes leírás található az ehhez szükséges műveletekről. Ez a típusú klíma karbantartás általában a beltéri egység szűrőinek rendszeres tisztítására vagy cseréjére korlátozódik.

Abban az esetben, ha a légkondicionáló szűrőinek tisztítását önállóan végezzük, a hűtőközeg szintjének mérését és a berendezés freonnal történő feltöltését csak a szükséges felszereléssel rendelkező szakember végezheti el. Ezért a klíma karbantartást csakis szakavatott mesternek szabad elvégeznie.

A szolgáltatás fő feladata a berendezés optimális teljesítményének fenntartása és szükség esetén javítása, valamint megakadályozni a meghibásodások, sérülések és károsodások kialakulásának lehetőségeit. A minőségi klíma karbantartás jelentősen meghosszabbíthatja a gép élettartamát. Szervizközpontunkban magas színvonalú szolgáltatásokat vehet igénybe. Ezek költségét a teljesítmény és a modell határozza meg.