kismama nadrág
Webáruház

Így azért egyszerűbb kényelmes kismama nadrágot találni

A farmernadrág napjainkban mindenkinél alapdarab, ezért nem véletlen, hogy a kismamák is viselik, hiszen számukra is vannak speciálisan kialakított modellek. A kényelem az egyik legfontosabb szempont a kismama farmer választásnál. Ezt abban a pillanatban ajánlott beszerezni, amint a megszokott farmer már kényelmetlenné válik, szorítani kezd.

Ezek a modellek csinosak, komfortosak, illetve divatosak is. A bboom.hu netes szaküzlet termékpalettája rendkívül gazdag a kismamafarmerek tekintetében is. Az itt kapható MAMALICIOUS farmerek csípőfazonúak azért, hogy a farmer merev része a pocak alatt fusson és sehol ne szorítson. A hasat a pamut anyagú bandázs fedi, ami egy kívülállónak úgy tűnhet, mintha a hölgy betűrte volna a pólóját a nadrágba.

A különleges, egyedi megoldása abban rejlik ezeknek a farmereknek, hogy a bandázs anyagát nem a farmermatéria folytatásaként varrják össze, hanem a belső varrás szélhez illesztik, aminek következtében a két anyag külön tud mozogni, így nem szorítja el a has alatti részt. A hagyományos farmerekkel szemben, ezeknek a nadrágoknak egyenes szabású a derekuk, bele van illesztve egy végig gomblyukazott gumipánt, így a változó test vonalához igazítható. Ezzel a megoldással a gyártók lehetővé tették, hogy akár az első trimesztertől a várandósság végéig, de még a szülés utáni időszakban is hordható legyen a kismamafarmer.

De lássuk, milyen modellek között lehet válogatni a webáruházban! Régóta divat a slim fazon és a gyártóknak köszönhetően, a terhes nőknek sem kell nélkülözniük ezt a típust. Nagyobb elasztán szállal készülnek, hogy a test változásaihoz igazodni tudjanak.

Ebből kapható egyszínű és koptatott változat egyaránt. Az egyenes szárú kismamafarmerek csoportja a Regular vagy stright típus, aminek szára vádliközéptől lefelé egyenesedik, akár csizmába behúzva is viselhető. Aztán vásárolhatóak a közkedvelt kantáros modellek is, több színben és fazonban. A gumibetétes kismamafarmerek és a leggingsek sem maradnak ki a gazdag választékból, tehát minden beszerezhető, amit el lehet képzelni.