paszták
Vásárlás

Egyszerű a munkavégzés a pasztákkal

A mai kor kreatív embereinek nagy szerencséjük van. A modern fejlesztések, a paszták és a kézművességhez szükséges egyéb anyagok gazdag változatossága, a technikák sokasága nagymértékben leegyszerűsítette a mesterek feladatait. Egy adott szakterületen még egy kezdő is igazi remekművet készíthet saját kezűleg a dekupázs, az aranyozás, az ecsetelés és még sok más módszer által, rövid idő alatt.

A fenti technikák mindegyike általában speciális segédanyagok alkalmazását jelenti. Itt jönnek képbe a különböző hatású lakkok, patinák, díszítő festékek, repesztőlakkok, alapozók és természetesen a modellező és textúrás paszták. Ez utóbbiak nagyon dekoratív és kreatív anyagok, amelyeknek speciális effektusai vannak.

A használatukkal a kézművesek képesek könnyen hangsúlyozni a munkájuk egyéniségét, létrehozni a saját alkotásukat és különleges varázst kölcsönözni a terméknek. Ezen kívül az egyes pasztákkal a kézművesek soha nem látott hatásokat érhetnek el a felületeken, például kő, vas, homok velúr, terrakotta, sőt, akár üveg és a jég utánzatát is.