VEKA
Szolgáltatás

Mitől ilyen népszerűek a műanyag kerti tolóajtók?

A nagy üvegfelülettel rendelkező teraszajtón rengeteg fény és friss levegő áramlik be a lakásba, de ugyanakkor biztonságos védelmet nyújtanak az időjárási viszonyokkal szemben, viszont a hívatlan látogatókat is kívül tartják. Ezek mellett megteremtik a kibontakozás szabadságát is, illetve igazán tágas terek alakíthatóak ki az ilyen nyílászárókkal, nem véletlenül ennyire népszerűek hazánkban. A VEKA szerint több előnyük is van az ilyen nyílászáróknak. Elmondható, hogy ezekkel a nyílászárókkal többet beengedhetünk a természetből az otthonunkba, világos tereket alakíthatunk ki, így egy teljesen új lakóélményt kölcsönöznek.

A sok beengedett fénynek köszönhetően, a téli időszakban a szobanövények sem szenvednek, hanem megkapják a számukra szükséges világosságot, még a legzordabb napokon is. Ugyanakkor kiválóan szigetelnek a műanyag kerti tolóajtók, a hideget egyáltalán nem engedik beszökni. Mondhatná most bárki, hogy igen, de tudomása szerint eddig a nagy üvegfelületek többnyire jelentős hőveszteséget hoztak.

Nos, ez a VEKA műanyag teraszajtóival nem így van, hiszen modern hatékonyságukat éppen a kiválóan szigetelő többkamrás profil kifinomult struktúrájának köszönhetik, továbbá a Neopor tömítésű metszetnek és a hőhídmentes küszöbnek. Az üvegezés típusától függően, kitűnő hőszigetelési értékek teljesülhetnek, amelyek könnyen megfelelnek az energia-megtakarítási előírásoknak. A tökéletes tömítések teljes szigetelést nyújtanak, így télen nem engedik ki a meleget a lakásból, nyáron pedig éppen ellenkezőleg, nem engedik be.

A háziasszonyok azért is kedvelik a műanyag kerti tolóajtókat, mert ezek nagyon könnyen tisztíthatóak. A VEKA nyílászárók tiszta közérzetet adnak hosszú éveken keresztül és karbantartást sem igényelnek, mint a fából készült társaik. Akkor még egyetlen szót sem szóltunk a kellemes designról, pedig ezek a nyílászárók igazán elegáns megjelenésűek. A veka.hu weboldalon megtekintheti ezeket a modern nyílászárókat, ennek alapján pedig nem lesz nehéz a megrendelésük mellett döntenie.