Szolgáltatás

Nálunk kedvező műanyag ablak árakra számíthat

Műanyag ablak árak

Ha lakásfelújításról van szó, akkor a magas minőségű munkavégzés ugyanolyan fontos, mint a megfelelő ár/érték arány. Nálunk igen kedvező műanyag ablak árak vannak kialakítva, amelyekkel igyekszünk kedvezni a vásárlóinknak.

A nyílászárók cseréjét nemcsak azért érdemes nálunk megrendelnie, mert a munkatársaink nagy szakértelemmel rendelkeznek, hanem azért is, mert a pénzéért valódi értéket kap, olyan szakmunkát, aminek az előnyeit hosszú időn keresztül élvezheti.

A műanyag ablak árak magukba foglalják a felmérést, a szállítást, a régi nyílászáró eltávolítását és elszállítását, az új nyílászáró beépítését, helyreállítását, panel esetében a kőműves munkát, a belső műanyagtakaró elhelyezését, a külső-belső műanyag párkányt és a 27% ÁFA értékét is.

Az ablakcserére körülbelül 2-3 hét gyártási idő szükséges. Igény esetén, természetesen az egyedi kéréseket is igyekszünk teljesíteni és van lehetőség az egyedi méretű gyártásra. A műanyag ablak árak az Inoutic Optimum nyílászáróra vonatkozik, egyéb típus esetén ajánlatkérés szükséges.