Webáruház

Esztétikus is a vezeték nélküli riasztó

Vezeték nélküli riasztó
Vezeték nélküli riasztó

Cégen belül folyamatosan követjük azokat az újításokat, amelyek a biztonságtechnikai rendszereket érintik. Szerencsére lépést tudunk tartani a folyamatos megújulással. Már nem új keletű a vezeték nélküli riasztó, de rendszeren belül mindig vannak új funkciók.

Ezek a típusok, egy kényelmes megoldást jelentenek, hiszen nem kell mindenhova, minden egységhez kábelt vezetni. Így a vezeték nélküli riasztó kevésbé szembetűnő a beavatatlan szemek számára. De esztétikai szempontból sem mellékes, hogy nem kell kábelezni a központi egység és a különböző helyszínek között. Köszönhetően az újabb technológiák folyamatos alkalmazásának, már a legtöbbek számára elérhető árban megvásárolható a vezeték nélküli riasztó.

Az elemekkel működtetett riasztás tehát a villanyáram hálózattól sem függ. Ez azért fontos, mert, habár nem gyakran, de előfordul áramkimaradás. Ilyen esetben a riasztót ismét be kell üzemelni. Ha pl. egy nyaralóról van szó, ahol hosszabb ideig nem tartózkodik senki, valakinek a helyszínre kell menni. Ezért az elemekkel működő vezeték nélküli riasztó sokkal praktikusabb.

Az elemek élettartama viszonylag hosszú, akár egy két év is lehet. De az automatikának köszönhetően, a lemerülés előtt, figyelmeztetést ad ki a készülék, így a tulajdonost nem éri váratlanul és időben elemet tud cserélni. Amennyiben valamilyen vezeték nélküli riasztó, vagy egyéb más riasztórendszerbe gondolkodik, a weboldalunkon elhelyezett kérdőív kitöltésével ingyenes árajánlat kérhető.

A kérdésekre válaszolva a tényleges megbeszélés előtt, mi már fel tudunk készülni, hogy az adott helyszínen milyen felszerelés használható.