Szolgáltatás

Ipari kazán készítés rendelésre

Ipari kazán
Ipari kazán

A fűtés nemcsak az otthonokban fontos, hanem az iparban is. Éppen ezért, a weboldalra kattintva, kedvére válogathat a különféle ipari kazán modellek között. Az egyik közkedvelt típus az Optima Plus Max nagy teljesítmény tartományban vásárolható meg. Akár iskolák, munkahelyek vagy középületek fűtésére is alkalmas. 6-8 mm vastagságú kazánlemezből készült, amely 5 cm vastag kőzetgyapottal van szigetelve azért, hogy a hőveszteség minimális legyen.

Az ipari kazán alapfelszereltsége között megemlíthető a vezérlés füstgáz érzékelővel, valamint a ventilátor. Az égéstérbe befújt levegő javítja az égés hatásfokát, valamint hozzájárul az egyenletes és hosszan tartó égéshez. A szóban forgó ipari kazán modell alkalmas a kőszén, barnaszén és a fa tüzelésére. Amennyiben kifejezetten ez a típus érdekli, részletes műszaki adatokat is talál a weboldalon. Aki nem ért a berendezés telepítéséhez, annak érdemes a szakértők segítségét kikérni, mivel sokat árthat a kazánnak, ha rosszul köti be.

Azt pedig bizonyára senki nem szeretné, ha néhány hónap múlva máris karbantartásra kell pénzt költeni. Sőt, a teljesítményt is befolyásolja, hogy az ipari kazán hogyan van telepítve. Rossz beépítés esetében ne lepődjön meg, ha a gyakori tüzelés ellenére sem melegszik fel kellőképpen a szóban forgó terület. A jellemző tulajdonságai között megemlíthetjük, hogy két szivattyút vezérel, egy központi fűtés szivattyút, valamint egy háztartási meleg víz szivattyút. Csatlakoztatható érzékelők terén sincs hiány, ugyanis a kazánhoz víz, háztartási meleg víz, füstgáz hőmérséklet érzékelő és termikus hőérzékelő egyaránt hozzákapcsolható.

Az ipari kazán előnyei között megemlíthető, hogy 3 év jótállás érvényes a kazántestre, valamint 2 év az egyéb elemekre és vezérlő elektronikára. A hatásfoka körülbelül 86 százalék, az elérhető teljesítménytartomány pedig 50 és 250 kW között mozog. Aki ilyet szeretne rendelni, az mindenképp vegye figyelembe, hogy ezek a nagy teljesítményű, ipari kazán modellek egyedi megrendelésre készülnek, tehát némi időbe telik, mire megtörténik az elkészítés és kiszállítás.