lakókonténer
Szolgáltatás

Előnyös választás a lakókonténer

Első hallásra talán furcsa lehet egy konténerben lakni. Pedig a modern megoldásoknak köszönhetően, egészen különleges ingatlanokat lehet kialakítani ezzel a módszerrel.

A lakókonténer hazánkban is egyre népszerűbbnek számít. Számos országban alkalmazzák ezt az építési módot. Igazán rövid idő alatt, egész lakónegyedeket lehet kialakítani az előregyártott modulokból. A megrendelőnek csupán annyi a dolga, hogy felvázolja az elképzeléseit, a GST csapata pedig megtervezi és megvalósítja az elképzeléseit.

Ugyanolyan felszereltséggel el lehet látni egy modulházat, mint bármelyik hagyományos módon készült épületet. Akár egy egész iskolát vagy óvodát is fel lehet építeni a lakókonténerek összeillesztése által.

Önmagában egy lakókonténer másik nagy előnye a mobilitás. Egyszerűen áthelyezhető egyik helyről a másikra. Gyakran nagy szükség van egy ilyen mobil irodára vagy üzlethelyiségre. A GST csapata több ezer m2 épületkomplexumot képes létrehozni rövid időn belül, pusztán lakókonténerekből, gazdaságos kivitelben.