Ken baba
Vásárlás

Sellő formájú Ken baba

A gyerkőcök a legtöbb esetben a fantáziájuk kihasználásával töltik az idejüket és szórakoznak. Természetesen olykor jól jön néhány segédeszköz, mint például a Ken baba, aminek a segítségével különféle jeleneteket játszhatnak el, ami megelevenedik az elméjükben. Igazán öröm nézni, ahogy a picik felfedezik a körülöttük lévő világot és vágyaikat megfogalmazva mozgatják a különböző játékszereket.

Ilyen például, amikor már óvodás korban a lányok az esküvőjüket tervezik vagy királykisasszonynak képzelik magukat. Ugyankor testi és lelki fejlődésükről sokat elárul az is, hogy a Ken baba például milyen szerepet tölt be a kikapcsolódás során. Ez a sajátos termék igazán egyedi megjelenéssel rendelkezik, hiszen nem egyszerűen szokványos kivitel, mert sellő, pontosabban szólva hablegény formája van.

A mozgatható csípőjén keresztül imitálható vele az úszás. A Ken baba ilyen formában remek társa az uszonyos Barbie babának. A nyári meleg hónapokban, amikor a hűsölés érdekében a legtöbben a felfújható medencébe töltik az időt, a hablegény tökéletes játszótárs.