autós babahordozó
Webáruház

Autós babahordozó kedvező áron

Hasznos kiegészítő kisbabás családoknak. Ahol van kocsi és gyermek is, ott bizony egy autós babahordozó szintén jól jön. Manapság már számtalan ilyen terméket lehet kapni különböző helyeken, webáruházakban, így a globhome.hu is vásárlásra kínál többfunkciós babahordozókat.

A legjobb talán, ha olyat választ valaki, ami ki tudja elégíteni az igényeket az utazások során. Természetesen a gyermekeket mindig próbálják a szülők megóvni.

Legyen szó magzatvédő övről, babahordozóról vagy később egy autós gyerekülésről, az elsődleges szempont a biztonságos funkció. Mivel az újszülöttek gerince még elég gyenge, az autóban ülve utaztatni őket nem szabad. Szerencsére vannak olyan ülések is, amelyekben fekve utaztathatóak 3 hónapos korukig.

A 6 hónapos kort még be nem töltött kicsiket, az orvosok szerint nem szabad sokáig félig ülve tartani, ezért számukra ideálisabb a mózeskosár. Számos autós babahordozó várja, hogy betölthesse a funkcióját, keresse fel tehát a webáruházat, ahol megtalálhatja a legmegfelelőbb darabot!