minőségi szakácskések
Vásárlás

Így fest egy profi szakácskés készlet

A konyha mestereinek legfontosabb eszköze a tökéletesen vágó szakácskés, ami olyan remek kialakítású, hogy optimális vágást tesz lehetővé. Igen ám, de egyetlen késsel nem lehet mindent vágni, ezért a szakemberek legtöbbje egy kiválóan összerakott készletet választ, ami a precíz és gyors munkavégzésben lesz a segítségére. Nem véletlen, hogy a megedzett szakácsok leghűségesebb társainak számítanak a minőségi szakácskések.

Például az ezkes.hu webáruház kínálatában helyet kapott a Kai Shun Premier TiM Malzer szakácskés szett igazán megfelelő választásnak minősül. A készlet 2 darab szakácskést tartalmaz, az egyik 16,5, a másik pedig 18 cm pengével van ellátva. Kézzel kovácsolt, 32 rétegű damaszk acél pengével készülnek a TiM Malzer sorozat kései. Rendeltetésszerű használat mellett, ezek a pengék sokáig élesek maradnak, annak köszönhetően, hogy a középső réteg VG-MAX acélból készül, ami rendkívül korrózióálló, extrém kemény.

Páratlan élességet biztosít a penge kialakítása, így ennek a szakácskésnek az alkalmazásával még a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat semmiféle gondot. Kényelmesen lehet ezzel dolgozni, ezért örvend hatalmas népszerűségnek a profi séfek és a hobbiszakácsok körében egyaránt. Ugyanakkor tudni kell, hogy a webáruház termékpalettáján még több szakácskés készlet is megtalálható, tehát bőven van miből választani. Ha Ön is séfként vagy szakácsként dolgozik, esetleg a sütés-főzés jelenti a hobbiját, akkor célszerű beszereznie egy ilyen szettet, ami jelentősen megkönnyíti a konyhai tevékenységek elvégzését.

Főzés közben, amikor a vendégek várják a finom falatokat, amiért az étterembe látogattak, nincs idő kínlódni egy életlen késsel. Annak szintén szüksége van egy olyan szerszámra, amivel könnyedén vághat, szeletelhet, aki passzióból tevékenykedik a konyhában, esetleg gyakran hívja meg rokonait, barátait egy kellemes esti sütögetésre. Egy rossz minőségű, vacak vágóeszköz képes elrontani az ember kedvét az ételkészítés során, de ez ki van zárva, ha kéznél van egy minőségi szakácskés szett.