antikoló festék
Webáruház

Antikoló festék a régies hangulatú tárgyakhoz

A múltat idéző, régies hangulatot árasztó tárgyak nagyon népszerűek manapság. Ilyen dolgokat saját magunk is készíthetünk egy régi bútorból, dobozból vagy teljesen új eszközből, antikoló festék segítségével. A régi új értelmet nyer, hiszen nem divatjamúlt lesz, hanem antik. Ma pedig a jól felszerelt webáruházak gazdag felhozatalában egészen biztosan bárki rátalál arra a festéktípusra, amivel szívesen dolgozik.

A mankamuhelye.hu webáruházban nemcsak kész ajándéktárgyak kaphatóak, hanem rengeteg alapanyag is, mint például a különböző festékek. Az antikoló festék ráadásul könnyű felhasználást biztosít, így mindenféle tapasztalat nélkül is neki lehet látni a munkának, esetleg 1-2 videót megnézni előtte inspiráció gyanánt.

A vízbázisú festék könnyen visszatörölhető az ebből a célból kifejlesztett festékeltávolító folyadék segítségével. Az Pentart antikoló festék gél állagú, rendkívül könnyen eloszlatható anyag, különböző színekben elérhető. Fontos, hogy a szárításához semmiképpen ne használjunk hajszárítót, ezzel ugyanis tönkretehetjük a végeredményt!