gyerek teremcipő
Vásárlás

A tornaórához elengedhetetlen a gyerek teremcipő

Az iskolakezdésre nemcsak a tanfelszereléseket kell megvásárolni, hanem a tornaórára való lábbelit is. Legtöbben edzésekre járnak, amihez szintén az kell, hogy komfortosan érezze magát, ezáltal a teljesítménye is sikeres lesz. Fontos, hogy a gyerek teremcipő kényelmes legyen! A weboldalon megtalálható cipők kialakítása tökéletesen megfelel a beltéri sportok űzéséhez.

A talp teljes tapadást biztosít, csúszásgátló, ezért kézilabdázásra és kosarazásra is kiváló. Szintetikus bőrből készülnek, puha béléssel, ráadásul remekül szellőzik a láb. A csemeték egészséges fejlődése érdekében ajánlott a mozgás és ehhez a megfelelő öltözet. Rengeteg modell és szín választék, lányoknak és fiúknak egyaránt.

A különböző színes mintázatúak jól mutatnak a lábon. A száras gyerek teremcipő is nagyon közkedvelt, tartja a bokát és a futás is biztonságosabb. Ha kiválasztotta a sportoláshoz a leginkább megfelelőbb lábbelit a gyerkőcének, ugyanitt szabadidő ruhát is vásárolhat, nem szükséges más üzletbe rohangálni, így ezzel értékes időt spórolhat meg.