színátmenetes fonal
Vásárlás

Varázslatos alapanyag a színátmenetes fonal

Az otthon elvégzett kézimunka során létrejövő termékek már önmagukban is büszkeséggel töltik el a készítőt. Elkészülte után elmondható, hogy teljesen egyedi darab és biztosan nem jön szembe velünk ugyanaz a sapka vagy sál az utcán.

Ez még inkább igaz a színátmenetes fonal segítségével elkészített pompás darabokra. Minden gombolyag egyedi és megismételhetetlen. A különleges festési technika teszi lehetővé azt, hogy minden gombolyag külön jellemvonásokkal rendelkezzen. A remek minőségű színátmenetes fonal használatával igazi különlegességeket lehet létrehozni. Ezek a szívvel-lélekkel készült darabok tökéletes meglepetések lehetnek bárkinek. A kellemesen puha gyapjúból álló fonalak esetében nem kell attól tartani, hogy a végeredmény szúrós lesz és kellemetlenné válik a viselése.

A színátmenetes fonal minősége mellett, az ára is arra ösztönzi az embert, hogy ezt a különleges típust válassza alapanyagnak. Rendkívül könnyen kezelhető fonalról van szó, amivel egyszerűen álom dolgozni, a végeredmény pedig magáért beszél.