Webáruház

A szivattyúk környezetkímélő megoldást kínálnak

Minőségi szivattyúk

Ha megoldást szeretne találni a ház vagy a nyaraló vízellátására, akkor előtte érdemes átgondolni, hogy pontosan milyen berendezésekre van hozzá szüksége. Az áruházunkban megtalálható szivattyúk segítségével megkönnyítheti a ház körüli teendők gyorsabb elvégzését, a kert locsolását, szükség esetén a szennyvíz elvezetését, átemelését, medencék vízcseréjét.

Az általunk kínált termékek közül mindenki ki tudja választani a megfelelőt, a termékleírások segítségével. A kerti és önfelszívó szivattyúk mellett, megtalálhatóak a komplett házi vízellátó rendszerek, házi vízművek, darálós és átemelő szennyvíz szivattyúk. Forgalmazzuk a hozzájuk kapcsolódó alkatrészeket is, mint a hidrofor tartály, különféle nyomáskapcsolók, áramláskapcsolók, vízszűrő házak és betétek.

Mielőtt kiválasztja a terméket, fontos tudni, hogy öntözésre vagy házi vízellátásra szeretné alkalmazni. Esetleg a vezetékes víz nyomásának fokozására vagy a szennyvíz átemelésére, medence vizének keringtetésére. Számos technológia létezik, amelyekben közös előny, hogy korszerűek, környezetkímélők és energiatakarékosak.