Remek alternatíva a CSOK
Szolgáltatás

CSOK itthoni munkavállalóknak

Remek alternatíva a CSOK
Remek alternatíva a CSOK

Az Európai Unió területe nyitott terep a tagállamok polgárainak és amióta ez így van, egyre gyakoribb, hogy kalandvágyból, kereseti lehetőség híján, de külföldön vállalnak munkát az emberek. Logikus lépésnek tűnhet, hiszen a gazdaságilag fejlettebb országokban a fizetések is nagyobbak, javíthatjuk az életszínvonalunkat.

A CSOK remek alternatíva lehet a számukra is. A logikus lépések azonban nem mindig megfelelők, sokan vannak, akik megbánják a döntésüket, honvágyuk támad, de nincs hová hazajönni.

A CSOK összegével és az eddigi megtakarításokkal számukra megfelelő otthont és életszínvonalat tudnak fenntartani a hazájukban is.

A CSOK, azaz a Családi Otthonteremtési Kedvezmény igényléséhez elfogadható a más európai országban fennálló TB jogviszony, arról kell csak nyilatkozni, hogy a pár egyik fele, féléven belül bekerül a magyarországi társadalombiztosítási rendszerbe, munkát vállal itthon. A támogatás segít abban, hogy tapasztalatokkal gazdagabban, de újra ott élhessenek, ahová igazán tartoznak.