Relax Dental Center
Szolgáltatás

A Relax Dental Centernél hipnózissal is kezelhető a fájdalom

Amikor fogorvosi székbe ülünk, akkor gyakran számolni kell a fájdalommal. A Relax Dental Center azonban gondoskodik a legbiztosabb fájdalomcsillapítási lehetőségekről. Gondoljunk csak a kismamákra és azokra a páciensekre, akik érzékenyek a gyógyszerekre és nem kaphatnak érzéstelenítőt.

Ilyenkor elviseljük a fájdalmat, ami valljuk be, hogy nem túl kellemes vagy más megoldás után nézünk. Különleges lehetőség a hipnózis kipróbálása, ami segít, hogy a beteg álmodjon, a fogorvos pedig tegye a munkáját. Ez az eljárás azoknál is bevethető, akik rettegve érkeznek a rendelőbe és csak a muszáj vette rá őket, hogy belépjenek az ajtón. A hipnózis eme alkalmazása különleges áttörést jelent az orvoslás életében, mivel végre befejezi a kötelező gyógyszeres kezelést.

A Relax Dental Center orvosai megfelelő szakképzettséggel bírnak ahhoz, hogy minden pácienst a szükségleteinek megfelelően lássanak el, mindig fájdalom nélkül. Ha mi is rettegünk a fogorvos gondolatától, akkor érdemes kipróbálni ezt a lehetőséget.