pedikűr készlet
Webáruház

Pedikűr készlet többféle változatban

Szépségszalonokba nemcsak azért járunk, hogy ápolt legyen a bőrünk, körmünk, hajunk, hanem a feltöltődés, kellemes időtöltés miatt is. Nos, ezeket a tevékenységeket rövid ideig hanyagolnunk kell, azonban egy pedikür készlet mindenképpen a segítségünkre lehet abban, hogy mégse kelljen ápolatlanul hagyjuk a lábainkat.

A nyár közeledésével pedig a lábkörmeink ápoltsága még fontosabbá válik, így ha most elkezdünk gyakorolni, akkor a szandál-szezonra már szinte profikká válhatunk. Egy nívós pedikür készlet pedig még ajándéknak sem utolsó. Az ekszerem.hu webáruházban több szettből is válogathatunk, amelyek pontosan azt tartalmazzák, amelyekkel saját magunk is ápolt lábkörmöket varázsolhatunk magunknak vagy szeretteinknek. A pedikür készlet mellé érdemes még körömlakkokat, körömdíszeket és lábujj szeparátort is rendelni.

A Moonbasa készlete egyszerűen tökéletes, hiszen nem kevesebb, mint 8 minőségi és praktikus eszközt tartalmaz a könnyen elkészíthető pedikűrhöz vagy manikűrhöz. Rendeljen már most, hiszen egyik napról a másikra lekerülhet a félcipő!