kollagénes krém
Webáruház

A kollagénes krém nagyszerű tulajdonságai

A kollagén a szervezetünkben megtalálható egyik legfontosabb fehérje, ami nélkülözhetetlen az inak, az ízületek és a bőr rugalmasságához. A test folyamatosan termeli ezt az anyagot, de az idő múlásával egyre kevesebbet, így csökken a szintje, ezért megjelennek a ráncok az arcon. Viszont ez eszményien pótolható a kollagénes krém rendszeres használatával, ami tökéletes öregedésgátlónak számít, mivel intenzíven ránctalanítja az arcbőrt. A kollagénes krém tulajdonképpen feltölti a bőrt, ezáltal fokozódik a tömörsége és ily módon késleltethető az öregedése.

A wellmaxx.hu webshop termékpalettáján felfedezhető termék hialuronsavat is tartalmaz, ennek köszönhetően pedig intenzíven hidratál és erősödik a ránctalanító hatása. Egyenletes, feszes lesz a bőr a krém használatától, ezért érdemes mindenkinek igénybe venni ezt a hatékonyságot, akit zavarnak az arcán látható barázdák. Ugyanakkor, ezek megjelenésének megelőzésére is ideális választás a kollagénes krém. A webáruház készítményei igazán színvonalasak, jó választást jelentenek.

A kínálatban szerepel hialuronsav krém is

Ennek azért ajánlott a rendszeres alkalmazása, mert a fő összetevője akár 30-szor több vizet képes lekötni, mint a bőrsejtek saját térfogata, ezáltal kiválóan hidratálja a felhámot. Csodásan feszesíti a bőrt, növeli annak rugalmasságát a hialuronsav krém, ezért ráncos felhámra tökéletes. Vannak, akik egyáltalán nem tűrik a ráncokat az arcukon, ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy ezek ne jelenjenek meg, de ha mégis láthatóvá válnak, akkor igyekeznek eltüntetni azokat. Nos, ebben van hatalmas segítségükre a hialuronsav krém, ami prevenció szempontjából ugyanolyan lényeges, mint a már látható barázdák eltüntetésében.

Reggel és este, alapos bőrtisztítás után tanácsos alkalmazni a készítményt, ráadásul nem csupán az arcra, hanem a nyakra és a dekoltázsra is. Az eredmény hamarosan láthatóvá válik. A hialuronsav krém hatékonysága jelentősen fokozható, ha ugyanilyen alapanyagú termékkel végezzük az arctisztítást is. Most vásárolja meg a terméket, mert jelenleg akciós áron megkapja a webáruházban!