ránctalanító szérum
Webáruház

A ránctalanító szérum az arc felüdítője

Az ápoltság és a jó közérzet feltételei között, előkelő helyen áll a friss és üde arcbőr. A La Roche-Posay Hyalu B5 ránctalanító szérum nagyszerű energetizáló és a bőr felszínét feltöltő hatásának köszönhetően, a rugalmasság, frissesség mellett, az öregedés látható jeleinek szignifikáns csökkenése is tapasztalható.

Az egyedi, bőrbarát formula kisebb és nagyobb ráncok, fáradtnak tűnő bőr esetére lett kifejlesztve. Kétféle tiszta hialuronsavat tartalmaz, amelyek hidratáló, ránccsökkentő, rugalmasságot és teltséget nyújtó hatóanyagok. A másik fontos komponens, a B5 vitamin a bőr ellenálló képességét erősíti, ráadásul nyugtató és regeneráló hatású, miközben támogatja a bőrbarriert.

A készítmény még tartalmaz tiszta madecassoside-ot, ami elősegíti a bőr nedvességtartalmának helyreállítását, ilyen módon telt és egységes megjelenést biztosítva annak. A ránctalanító szérum bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt koncentrátum, használata következtében látványosan kisimul, friss és üde lesz az arcbőr, mert visszanyeri a feszességét.