Oleo-Mac kapálógép
Vásárlás

Az Oleo-Mac kapálógép megkönnyíti a munkát

A talajmegmunkálás kisebb-nagyobb területeken más erőfeszítést követel manapság, mint történt ez régen. Gondoljunk csak bele abba, hogy néhány évtizeddel ezelőtt, a kiskertek többnyire kézzel lettek felásva, ami gyakran napokat vagy heteket vett igénybe. Manapság, az Oleo-Mac kapálógép révén, már néhány óra alatt elvégezhető az a munka, amiért rengeteget kellett izzadni.

A speciális készülékek 3+3 késes rendszerrel vannak ellátva, amiket egy belsőégésű és nagy nyomatékú motor hajt meg. Nincs más teendő, mint igény szerint beállítani a fogókart és indulhat a munkafolyamat. Az Oleo-Mac kapálógép még a szűkös környezetben, alacsony növények között is egyszerűen alkalmazható.

Azzal szinte bárki elboldogul, így a család minden tagja elvégezheti a kiszabott feladatokat. Legyen az őszi előkészítés vagy a tavaszi veteményezés előtt történő talajlazítás, az Oleo-Mac kapálógép megbirkózik az előtte álló akadályokkal. A gyomtalanítás, új területek feltörése sem jelent számára gondot. Kár lenne kihagyni, ha cél a hatékonyság növelése.