Élethű autómakettek
Webáruház

A kreatív kicsiknek automakett kell

Kirakós darabokból csodálatos, bámulatra méltó dolgokat képesek egyes gyerekek összerakni, megalkotni, aztán büszkén mutatva a remekművet, csak ámulunk, hogy milyen ügyesek. Nagy odafigyelést igényel egy kocsi összerakása is, de a kreatív képességű kicsiknek ez nem okoz gondot, főleg akkor nem, ha a Modarri automakett kerül a kezük ügyébe.

Egy innovatív kialakítású játékról beszélünk, aminél a beépített csavarok egyszerre több elemet is összekapcsolnak, úgyhogy a rendelkezésükre álló mini imbusz kulcsot elég csak néhányszor használniuk ahhoz, hogy a szép végeredmény láthatóvá váljon.

Miután megalkották az autót, nyugodtan játszhatnak vele, nem szükséges féltve őrizniük. Az automakett alkotórészei egyszerű mozdulatokkal leszedhetőek és kicserélhetőek, így amikor a gyerkőcnek kedve van, létrehozhat új konstrukciókat.

Akár tízféle változatban is átalakítható egy játékautó, de ha néhány másik modellel is kiegészül a gyűjtemény, akkor a lehetőségek száma jelentősen nőhet. Az automakett megvásárolható a scolorjatek.hu webáruházból.