Praktikus kerékpár gyerekülés
Webáruház

Biztonságos kerékpár gyerekülés adapterrel együtt

A kerékpár az egyik legnépszerűbb olyan jármű, ami nem szennyezi a környezetet, hiszen meghajtását az emberi test munkája eredményezi.

Aki szívesen teker, amikor csak az ideje engedi, nem látja akadályát ennek akkor sem, ha kisgyerekkel kell megtegye a kiszemelt távot. Régen és napjainkban is divatos a kerékpár gyerekülés használata, amit rendszerint adapterrel forgalmaznak a gyártók.

Beleültetve a kisgyermeket, a GYES ideje alatt is nyugodtan bevásárolhat, elmehet számlát fizetni, átugorhat a barátnőjéhez, bejelentkezhet a házi orvoshoz. Mindezt megteheti anélkül, hogy szívességet kéne kérjen bárkitől a gyermekfelügyelet miatt. A kerékpár gyerekülés kiválasztásánál a biztonságra kimondottan figyelmet kell szentelni.

Válasszon stabil, puha, de pántokkal ellátott változatot! A legtöbbjüknél lábtartó is található, így a kerékpár gyerekülés abszolút kényelmes tud maradni. Válogasson kedvére az internetes oldalunkon, találja meg a megfelelő modellt! Szerezze be ugyanakkor azokat a kiegészítőket is, amikre szüksége lehet!