Szénkefe csavarozógéphez
Webáruház

Hamar elkophat a szénkefe

Szénkefe csavarozógéphez
Szénkefe csavarozógéphez

Az elektromos szerszámgépek mindig is népszerűek voltak és lesznek a szakemberek, a hobbibarkácsolók körében. Élvezet a használatuk és jelentősen megkönnyítik az adott munkákat.

Egyetlen hátrányuk, hogy a legtöbb motorban még mindig megtalálható a szénkefe, ami kopó alkatrésznek számít. Hogyha ez idővel elkopik, akkor a fúrógép, a sarokcsiszoló, az akkus csavarozó nem fog megfelelően működni. A modern változatok már szénkefe nélkül készülnek, ezért tovább bírják a strapát az elődjeiknél.

Azonban, aki nem használja rendszeresen a szénkefével működő szerszámgépeket, az biztos lehet benne, hogy egyhamar nem lesz szükség a cserére. Amennyiben mégis, akkor sincs semmi gond, mivel a CVGshop webáruházából, az ország bármelyik pontjáról megrendelhető a megfelelő szénkefe.

Azt már mindenki maga döntheti el, hogy megéri-e javítani a régi eszközt vagy inkább vásárol egy olyat, amiben már nem található meg ez az alkatrész. Ebben az esetben, a javítás mindenképp gazdaságosabb megoldást jelent, hiszen egy olcsó és könnyen beszerezhető alkatrészről van szó.