Grundfos Alpha 2
Webáruház

Grundfos Alpha 2 meggyőző teljesítménnyel

Első ránézésre azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen aprócska berendezés vajmi kevés lesz a fűtés szempontjából. Pedig a Grundfos Alpha 2 igazán jól megtervezett, hatékony berendezés, ami az élen jár a fűtési szivattyúk kategóriájában. A beszerelést követően nem igényel rendszeres karbantartást. A felépítése egyszerű, de annál innovatívabb technológiával rendelkezik, ami garancia a hosszú élettartamra. Ebből következik, hogy kifejezetten gazdaságos befektetésnek számít a Grundfos Alpha 2.

A forgórész fordulatszáma szabályozható, ami nagyobb igénybevétel hatására is állandó marad. A kivitelének köszönhetően, a beépítése, a kezelhetősége és a beállítása egyszerűen megoldható. Sok rendszernél kellemetlen a termosztatikus szelepek által keltett zaj. A Grundfos Alpha 2 beüzemelését követően, ez a zaj teljesen megszűnik. Ezen belül a szivattyú is teljesen csendes működés közben. Az optimális energiafogyasztás érdekében, éjszakai üzemmóddal is rendelkezik a Grundfos Alpha 2.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy saját LED kijelzővel látták el, amin nyomon követhető az aktuális energiafogyasztás. Kattints ide, hogyha meggyőzőek voltak a felsorolt érvek és rendelni szeretnél egy ilyen kiváló berendezést! A beüzemelést követően a fűtőtestek egyenletesen felmelegednek.

Bizonyos esetben előfordulhat, hogy a fűtési szivattyú hibájából a víz hőmérséklete jelentősen lecsökken a csövekben. Emiatt érezhetjük úgy, hogy a radiátor egy része teljesen hideg. Ilyenkor hiába is várnánk, hogy az adott helyiség vagy az otthonunk teljes egésze kellemesen felmelegedjen. Kattints ide és máris véget vethetsz ezeknek a gondoknak, hogyha beszerzel a kínálatból egy minőségi berendezést! A Grundfos kompakt kialakítású szivattyúk strapabíró anyagokból készülnek. Valódi prémium termékeknek számítanak, amiket elérhető áron szerezhetünk be a szivattyuk.hu webáruház változatos kínálatából. Rendelés előtt győződjünk meg arról, hogy pontosan melyik modellre van szükségünk a fűtési rendszer optimális üzemeléséhez!

kattints ide