orvosi cipő
Webáruház

Mintákkal díszített orvosi cipő

Az egészségügyben viselt lábbeli fő jellemzője a kimagasló kényelem. Hiszen az orvosi cipő gyakran több mint 12 órán át van lábon. Olykor még ennél hosszabb műszakok és ügyeletek is vannak, tehát a maximális biztonság kiemelkedően fontos.

A minősített egészségügyi lábbelik másik fontos jellemzője a csúszásmentesség, hiszen a rendelőben vagy a folyosón, a műtőről vagy szakrendelőről nem is beszélve, a stabil állás mindenhol alapkövetelmény. A korszerű ruházat mellett, az orvosi cipő esetében is megszűnt a fehér szín egyeduralma és megjelentek a mintás és színes lábbelik. A jól szellőző, nagy strapabírással rendelkező orvosi cipő modellek legtöbbje, az anyagánál fogva mosható is. Természetesen ez nem vonatkozik a klasszikus bőrből készült modellekre, csak a műanyagból gyártottakra.

Ez minden esetben, az adott modellnél feltüntetésre kerül. Manapság, a különféle korszerű anyagok már nagyon sok lehetőséget tesznek lehetővé. Ezek a lábbelik speciálisan fejlesztettek és több tekintetben is messze túlmutatnak az utcai viselet lehetőségein.