Webáruház

A fa szelet felhasználásának ezer módja

Fa szelet

A barkácsolás szerelmesei jól tudják, hogy szinte semmiből is lehet csodás és szemet gyönyörködtető eredményeket elérni, persze csak akkor, ha van kellő affinitás és szépérzék hozzá. Sőt, igazából csak a fogékonyság az, ami valójában számít, hiszen az idővel szerzett tapasztalat és a kreativitás kibontakoztatása előbb-utóbb meghozza a várt sikert.

A laikus szem a fa szelet láttán talán nem érzékeli az abban lévő potenciált, ám azok, akik már egy ideje készítenek ornamentumokat, gyorsan felfedezik azokat a lehetőségeket, amit a természet e csodája rejt magában az alkotni vágyóknak. A fa szelet, amint azt a neve is tökéletesen engedi sejteni, nem más, mint egy aprócska fából készített, vékony gerezd, sima felülettel. 

Erre az oldalsó felületre ragaszthatjuk azokat a díszeket, amelyekkel a fa szeletet szeretnénk kidekorálni. A fa díszítő elemek töretlen népszerűsége egyáltalán nem a véletlen műve, hiszen remek lehetőségeket tartogatnak annak, aki az önkifejezés útjára lépne.

A fa szeletek valóságos tárházat találja meg a kedves érdeklődő az Angergarden weboldalán, különböző méretekben és színekben. Ráadásul a fa szeletek ára olyan jutányos, hogy az sem okoz gondot majd a családi kasszának, ha többet kíván a szóban forgó termékekből beszerezni.

De mit is lehet tulajdonképpen fa szelettel készíteni? Igazából bármit, ha el meri engedni a fantáziáját, hiszen a praktikus cikkekből csodaszép asztali vagy fali díszt alkothat, de egy nagyobb kaliberű és méretű ornamentum különálló kis alkatrészeként is kiválóan funkcionálnak.