Szolgáltatás

A köröm sablon számos kivitelben elérhető

Köröm sablon

Fontos kellék a zselés, illetve a porcelán manikűr elkésztésénél. A köröm sablon 3 fő részből áll. Ez azt jelenti, hogy felül műanyag, középen papír, alul pedig ragasztó. Napjainkban már új formákban is fellelhető. Ezek közé sorolható például az edge, a pipe, a hybrid, a piramis és a long stiletto. Mindenki maga dönti el, hogy melyiket választja.

Nemcsak ebben a formában népszerű. A köröm sablon díszítő verzióban is rendkívül felkapott. A kínálat ezen a téren óriási, így biztosan mindenki megtalálja az ízlésére valót. Nem kell szakmai tapasztalat ahhoz, hogy használni tudja. Az internetes videók nagy segítségére lehetnek ebben. Ha megtekint néhányat, akkor biztosan tisztában lesz a termék használatával.

A szakemberek dolgát is nagyban megkönnyíti a köröm sablon, hiszen általa rövid időn belül csodálatos mintázatot készíthetnek. Amikor készen van a díszítés, akkor nincs más teendő, mint felvinni a fényzselét, aminek köszönhetően sokkal tartósabb lesz a manikűr, hiszen nem fog lekopni és a karctól sem kell majd félnie.